Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 !!!

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 !!!

Την κοπή της πίτας για το 2018 είχαμε σήμερα στην εκκλησιαστική αίθουσα του Αγίου Ευστρατίου στα Θυμιανά . Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά καθώς η ομάδα μας συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής .

Στην εκδήλωση , μετά το χαιρετισμό του Προέδρου της ομάδος Γιάννακα Ευστράτιου , τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα οι , Καϊτης Γεώργιος και Καϊμάκης Ευάγγελος για την προσφορά τους ως παλιοί ποδοσφαιριστές  , Επιτροπάκης Μιχαήλ για την προσφορά του ως  μέλλος του Δ.Σ. και η εταιρία "Chartworld shipping corporation" ιδιοκτησίας κ. Κολάκη για την ευγενική χορηγία της στην ομάδα μας .

Τα τρία "φλουριά" της πίτας έτυχαν , το πρώτο, στον παλαίμαχο πλέον , ποδοσφαιριστή Καϊμάκη Βαγγέλη , το δεύτερο, των ακαδημιών στον ποδοσφαιριστή Λούι Σελάμι και το τρίτο , των μελών, στον Χονδρέλη Ιωάννη .

Ευχαριστούμε θερμά το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Αγ. Ευστρατίου και τον Ιερέα Μαυριάνο Παντελεήμων για την παραχώρηση της εκκλησιαστικής αίθουσας καθώς και τους Ιερείς Καραμιχάλη Αντώνιο και Ζευγιό Μιχαήλ.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους .

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία , τύχη και ευτυχία !!!

βιντεο με τις ομαδες απο το 1958 μεχρι σημερα στο : https://youtu.be/QbnoArskDAQ

καθως και τα υπόλοιπα βιντεο που προβλήθηκαν κατα την εκδήλωση : https://youtu.be/3pLwzr9IQzo , https://youtu.be/uDW5gn-Dzk4 , https://youtu.be/mwWAnNuD6A8

Φωτογραφικό υλικό