ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : Ηττα για τον ΗΡΑΚΛΗ !!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : Ηττα για τον ΗΡΑΚΛΗ !!

Την ήττα με 0-3 γνώρισε σήμερα η ομάδα μας με αντίπαλο τον Κανάρη .

Στο 1ο μέρος ο Κανάρης μπήκε δυνατά και μεχρι το 10ο λεπτό ειχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να κάνει δυο ευκαιρίες με τον Ζαμπετάκη , στη συνέχεια καταφέραμε να ισοροπήσουμε το παιχνίδι και να βγούμε μπροστά δημιουργώντας δυο καλές ευκαιρίες , δυνατό σουτ του Αφεντή λίγο αουτ και παράλληλη πάσα του Πουλιού με τον Λαίο να βρίσκεται ενα βήμα μπροστά και να μη μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα . Μετά ήρθαν δυο  λάθη της άμυνάς μας σε διάστημα 7 λεπτών , τα οποία εκμεταλεύτηκε ο Κανάρης και κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 με σκορερ τον Βασιλάκη , ο οποίος δεν πανηγύρισε τα γκολ .

Στο δευτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και είχαμε δοκάρι σε εκτέλεση φαόυλ του Αφενδή , χαμένο τετ ατετ με τον Βασιλάκη και καλές στιγμές με Πουλιό και Βασιλάκη αλλά η τύχη δεν μας χαμογέλασε για άλλο ενα παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχτούμε ακόμα ενα γκολ από τον Βασιλάκη , μετά από νεο λάθος στην άμυνα μας .

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ : 7η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Χίου  2017-2018

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 5 Νοεμβρίου 2017 ώρα 15:00

ΓΗΠΕΔΟ : Θυμιανών

ΕΠΑΙΞΑΝ : Μαυρέλης, Κοκοκύρης , Αφενδής, Γρίγος , Τομάζος, Τελίδης, Σίμος (46' Νούρε ), Πάλλας (52' Βασιλάκης), Πουλιός, Αφεντής (C) (59' Μουχλής), Λάϊος (68' Κυριαζής) .

Την 18αδα συμπλήρωσαν : Σαββίδης , Σαχίνογλου, Ελευθερίου .

 

Φωτογραφικό υλικό